Veterans Day

Amerika eert haar veteranen, nederland kiest prins carnaval en ik loop verder langs de oregon trail.

De weg blijft dalen, het wordt warmer, de gevreesde koude nacht is uitgebleven. Langs highway 26, door mt Hood national forest, richting Sandy. Wintersportdorpjes om de paar kilometer, koffie en inkopen in Rhododendron, eten in Faubion. Het bos wijkt voor de wig van bebouwing, vanaf Rhododendron tot zo’n 10 mijl verder de rand van het mt Hood national forest is bereikt.

image

Highway 26

Eten en drinken is er nu volop te verkrijgen langs highway 26. Dat is dan wel weer een pluspunt. Morgen nog èèn keer in het bos, de route gaat langs de grens, een kleine omweg heb ik er zeker voor over. Daarna dorpen en steden, in aantal en grootte toenemend tot Oregon City. Kans om dan nog een goede plek te vinden wordt met het verstrijken van de mijlen steeds kleiner.

image

Langs de Zigzag rivier...

image

...door tollgate #5

Nog een kleine vijftig mijl dan zit de tweeduizend mijl lange tocht er op. Met de Cascade range achter me zijn er weinig obstakels meer te vrezen. Oregon City, is niet de gedroomde hoofdstad van Oregon geworden, dat werd Salem, ook niet de grootste stad van Oregon, dat is Portland, wel het eindpunt van de Oregon Trail. Ik ben er bijna.

image

Sandy river

Van Veterans Day heb ik niet veel meegekregen, een vlaggetje hier en daar, een bordje op de tafels in de Subway, dat was het dan wel. Van prins carnaval heb ik ook niets vernomen. Voor het eerst sinds dagen valt het niet mee een plek te vinden voor de nacht.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Veterans Day

Comments are closed.