Vertrek uit Esterbrook Lodge

Heerlijk ontbijt, Blueberry pancakes, gebakken spek en veel koffie. Het is druk met alle brandweerlieden die hier ook ontbijten. Een zwaar beroep, zeker onder deze omstandigheden. In de omgeving heb ik de laatste tijd ook al veel borden gezien waarop de Fire Fighters bedankt worden, volkomen terecht.

Tijd voor foto’s, ze vinden het prima om in mijn blog te komen. Het is bijna halftien, een grote zak vol lekker eten krijg ik mee voor onderweg. Ze vertellen nog wat over de eenzame plaatsen langs de trail en geven me goede raad en wensen me vooral veel veiligheid en plezier toe. Zeker een adres om op de terugweg met Marian te bezoeken.

image

Merna, Larry, Dee
Whitney, Star

De route gaat naar Douglas, 29 mijl, prima te doen in twee dagen. Na 21 mijl is de energie op, zijn de voeten stuk, doen de knieen pijn en is het acht uur. De tent staan, ik ben nog steeds, of alweer, uitgeput. De hele dag heeft een onweer gedreigd, even ziet het er naar uit dat het doorzet, maar na een paar druppels is ook dat weer voorbij. Ik lig voor de tent, hoop op regen die maar niet komt en val in slaap.

image

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.