The Sand Bar Saloon

Gedurende de avond ben ik af en toe in gesprek met een stel naast me, nog geen andere klanten. In het begin praten we wat over de trail, wisselen vriendelijkheden uit, ik informeer naar het kansspel Keno. Zij, het eten op, verdiepen zich in het spel, ik schrijf wat, af en toe wisselen we nog een woord.  

De saloon stroomt vol, veel Keno spelers en eters, heb ondertussen afscheid genomen van het stel naast me, handen geschud, elkaar geluk gewenst, hoffelijkheid. Nu dat biertje waar ik al dagen zin in heb en dan direct afrekenen.  

De serveerster informeert me dat mijn rekening al betaald is, heeft de man van het stel naast me al voldaan. Vraag nog waarom, weet ze niet, gewoon omdat hij daar zin in had, probeert ze. Het begint langzamerhand onwerkelijk te worden. Weigeren is niet eens een optie, ze zijn al lang vertrokken. Ik informeer, of ze vaker in de Sand Bar komen, met enige regelmaat blijkt, koop wat biertjes voor ze en vertrek.  

De volgende keer dat ze Oak aandoen krijgen ze het, weet ik zeker.

image

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.