Te mooi om op te schieten

De zolen van de schoenen hebben het zwaar te verduren zeker op grindwegen. Tijd voor een reparatie. Afgelopen dagen heb ik rubber verzameld van kapot gereden autobanden. Een beetje huisvlijt en een nieuwe neus voor de rechterschoen is een feit. Vastlijmen met epoxyhars, duct tape om de nog kwetsbare verlijming wat te ontzien. Mooi is anders maar dat deel van de schoen kan er weer even tegen, nu de hakken nog maar de lijm is op.

image

image

Vanuit Bliss loopt een grindweg, langs de rivier, naar Glenns Ferry. De ‘River road’ slingert langs de zuidkant van de Snake vallei. Het uitzicht op de rivier en de vallei is prachtig. De weg steigt en daalt voortdurend en biedt afwisselend vergezichten en steile rotswanden. Ik neem ruim de tijd om de schoonheid van het land te bewonderen en vast te leggen met de camera.

image

image

Veel mensen kom ik niet tegen, een boer in de ochtend, een automobilist in de middag. De boer heb ik gegroet, ‘good morning’, meer gesprek was er vandaag niet. Maar door de ongelooflijk mooie route maakt me dat niets uit. Tegen vijf uur is het wel duidelijk dat ik deze dag niet veel afstand ga afleggen. Onder een paar bomen, omgeven door water, rond ik de dag in stijl af met een mooi vuurtje, koffie en noedels.

image

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.