Sagebrush, the old little america road

Van Granger naar Lyman via de Old Little America Road is een eenzame weg. Ruim twintig mijl gravel, omgeven door sagebrush, zand en dor gras, niet of nauwelijks verkeer, geen huizen alleen wat energiecentrales. Ik heb slecht geslapen, voel me niet fit en de lange weg onder de zon valt me zwaar vandaag.

image

image

Eenzaam op de Old Little America road

Het verlangen naar gezelschap, naar Marian, dringt zich aan me op. Het be├»nvloed m’n stemming en daarmee ook het tempo waarin ik me voortbeweeg. In deze desolate omgeving ontdaan van alle moderne voorzieningen voel ik me een beetje verloren. Zoals de laatste dagen wel vaker heb ik zin om thuis te zijn, waar goed geoutilleerde supermarkten, douche, water, muziek, tv en film binnen handbereik zijn. Een modern mens in een primitieve omgeving.

image

Mooie rotsformaties...

image

... af en toe een boom ...

image

... soms een (zilte) rivier.

De overweging om Lyman vandaag te bereiken laat ik varen door drie uur lang te slapen onder een brug. Nog een paar mijl vandaag, dan wordt morgen naar Lyman een korte trip. Ik overweeg daar een motel te zoeken en eens lekker te douchen.

In de avond nog een vuur gemaakt, koffie, thee & noedels en alles valt wel weer mee.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Sagebrush, the old little america road

Comments are closed.