Tantalus kwelling

Het houdt op te regenen op het moment dat ik vertrek, de weergoden zijn me gunstig gezind.

Vandaag voor het eerst outdoors overnachten. Na een korte tocht, langs een spoorlijn, besluit ik tegen drieen de tent op te zetten. Vlak bij de rivier, lijkt een prima plek. Had dat wat beter moeten beoordelen. De grond is drassig, de rivierover van klei. Zak een paar meter voordat ik het water bereik weg en kom met moeite weer los. Te moe om verder te gaan beluit ik er maar het beste van te maken. Met een pannetje aan een stuk touw kom ik toch aan water. Zwemmen of wassen is geen optie hier.

Kampvuur, water koken (wil natuurlijk niet ziek worden) en noodles eten. Ook thee met kleismaak, weer eens wat anders. Over die noodles: gezien het aanbod in de supermarkten en het lichte gewicht zal dat wel het hoofdbestanddeel van mijn dagelijkse kost worden. Kan me nu al verheugen om weer eens uitgebreid en lekker te koken.

De dag houdt hier op als het donker wordt, geen licht behalve de maan. ‘s Nacht waker geschrokken van een luide plons vlakbij, zal wel een beest geweest zijn. Komen herten en zwijnen voor, kan me niet voorstellen dat die niet wegzakken in de klei, misschien weten ze een betere plek of zijn ze handiger.

Internet van t-mobile is hier non-existing. Kan nog wat worden als amerika echt leeg en verlaten is over een paar dagen;-(

image

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.