One mean looking badass

Misschien is het omdat je vreemdeling bent en met een accent spreekt, misschien ook omdat je de wereld anders benadert als je reist. Vanochtend in het postkantoor een pakket winterkleding naar Independence gestuurd. Een man, spreekt me aan, we raken aan de praat, met de Oregon Trail als reisdoel heb je hier wel een verhaal.

Een echte volbloed amerikaan, beetje zz-top uiterlijk, open en vriendelijk. Hij heeft voorouders uit Zwitserland, herkent de nederlandse tongval en wil weten of ik ook gesponsord wordt. Een bijdrage van zijn kant sla ik af, geeft me op een of andere manier een onafhankelijker gevoel. We wisselen contact gegevens uit, hij gaat mijn blog lezen en wil weten of ik ook een boek ga schrijven, hij leest graag.

Met het verstrijken van de jaren hebben zijn benen hem in de steek gelaten, anders was hij zeker een eind meegelopen, had me wel interessant geleken. Hij drukte me op het hart zijn facebookpagina op te zoeken waar hij met een mp5 in de hand zo gemeen mogelijk staat afgebeeld.

image

Voor wie meer over Jerry wil lezen, bekijk zijn facebook pagina , alles klopt daar.

Jerry vond het prima om in mijn blog te staan, ik hoop dat ie gaat reageren.

Het is toch geweldig zulke mensen tegen te komen?

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.