Offday

Slecht geslapen, koud en hoofdpijn, geen fijn begin van de dag, ik draai me nog een keer om. Omdraaien helpt niet, het wordt alleen maar later. Er ligt rijp op het dekzeil, de wind is gaan liggen, toch maar opstaan en inpakken. Hele ochtend weg, twaalf uur voordat ik brak op pad ga. Het wil niet vlotten vandaag, de hoofdpijn zakt niet, de maag voelt iedere stap.

Zes mijl, dan is het op, onderweg nog twee keer gerust en een dutje gedaan, hielp niets. Vier uur een mooie plek in de heuvels, de tent staat, het is er warm, trui uit, beetje relaxen, het hoofd bonst, de maag protesteert bij iedere beweging. Vroeg gaan slapen, hopelijk zakt de pijn in de nacht.

image

Tent met dekzeil

In de heuvels rondom wordt gejaagd, veel geweerschoten. Een paar mensen op quads passeren de tent, ik sta aan een zandweg, ze gaan voor de lol op coyotes en ander spul schieten vertellen ze. Ik wens ze geen succes, al helemaal niet op 4 oktober.

Een kop thee en wat mais met noedels, de avondmaaltijd doet me goed. Tegen acht uur kruip ik in de slaapzak, het is koud, en val prompt in slaap.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.