La Grande

Afgelopen nacht heeft de harde wind regen en water diep de tunnel ingestuwd. Mijn dekzeil, als ondergrond voor matras en slaapzak, vangt het water mooi op en vormt een grote plas onder het matras. Alles is nat of op z’n minst vochtig. Geen buizen meer bij regen en harde wind.

image

Regen heeft ook z'n mooie momenten

Het is stormachtig weer, regent af en toe, nog steeds niet fit begint langzamerhand het idee te rijpen om in La Grande, vijf mijl van de buis, een motel op te zoeken en de boel eens flink te laten drogen. Een paar uur later is het idee werkelijkheid.

image

Herfstkleuren vedringen groen

La Grande is een aardig stadje, het weer werkt niet echt mee om de schoonheid er van te bewonderen.

Inkopen doen voor de reis naar Pendleton vijftig mijl verderop, door het bos, geen dorpjes tussentijds. Voor een dag of vier eten bij me, moet voldoende zijn, water maar ergens onderweg bijvullen. De route gaat over de Blue Mountains, volgens de dagboeken van de kolonisten een van de zwaarste trajecten tijdens de trail.

Rest van de dag rustig aan, volg het tweede debat tussen Obama en Romney, er wordt flink met niet te verifieren getallen geschermd. Volgens de peilingen heeft Obama het debat gewonnen.

Het is al veel te laat als ik het licht uit doe, krijg ik morgen spijt van.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.