Koorts

Wakker worden met hoofdpijn en een koortsig gevoel, niet echt een lekker begin van de dag. Of het nu komt door de veel te korte nachten in een motel gevolgd door nachten waarbij de klok wordt rond geslapen, of dat het de oneffen ondergrond is, of misschien, met het einde bijna in zicht, een algehele vermoeidheid, feit is dat het de laatste weken met de gezondheid wat minder is.

Een positief punt, het dekzeil heeft de regen, die afgelopen nacht toch gevallen is, mooi buiten de tent gehouden. Alles droog, niet eens klam of condens in de tent.

image

Naar Union

Op naar Union, het eerstvolgende plaatsje. De zes mijl vallen me niet mee, geen verbetering door het bewegen.

image

Hert

Openbare bibliotheek in Union is open, blog bijwerken, even skypen. In de foodmart bij de benzinepomp koop ik aspirine en koffie. Na een uurtje zakt de hoofdpijn en de koorts wat. Ik hou het op de aspirine. Als het een gebrek aan koffie was dan waren het ontwenningsverschijnselen en zou ik moeten afkicken. Tja, geen koffie meer, dat is toch ook wel een schrikbeeld.

image

Hot Lakes

Het plan vroeg te stoppen om wat rust te nemen mislukt. Niet omdat er geen plek te vinden was maar gewoon omdat het lopen in een kadans zich niet liet onderbreken. Tegen schemering toch maar een plek gezocht, een buis onder de weg. Dat was al weer een poos geleden. Er staat veel wind en het regent, ik kruip wat dieper in de buis en zit droog.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.