Klungelen in Boise

Vandaag inchecken in een motel en wat klusjes doen is het plan. De 15 kilometer naar de stad gaan me gemakkelijk af. Het wordt wel tijd de schoenen te repareren of nieuwe te kopen, de hakken zijn aan de buitenkant minstens een centimeter weggesleten. Ze wiebelen tijdens het lopen, geen wonder dat knie en enkel wat pijnlijk zijn.

Boise is een grote stad, ik bevind me al snel in de buitenwijken, niet de mooiste route wel gelegenheid genoeg om wat te eten en drinken. Rond het middaguur in de stad, het motel moet aan de andere kant liggen dan ik binnen kwam. Daar aangekomen geen motel ta zien. Mijn vergissing blijkt, de navigator verkeerd ingesteld, dit keer treft het apparaat geen blaam.

Marian smsen, motel blijkt aan de kant te liggen waar ik de stad  binnen kwam. Zo wordt het bijna vier uur voordat het inchecken achter de rug is. Het grootste deel van de dag over hebben om klusjes te doen is mislukt. Wifi signaal in de kamer is prima, het inloggen met de tablet werkt helaas niet. Het personeel is behulpzaam, schakelt het bedrijf in dat internet toegang voor het motel regelt. We gaan zonder succes wat instellingen bijlangs en uiteindelijk besluiten ze een bypass voor mijn tablet te maken, ik geef het mac-adres van m’n tablet. Binnen een halfuurtje geregeld verzekeren ze me.

Dat valt tegen, maar helaas, alweer mijn vergissing, ik zag de letter B in het mac-adres aan voor het cijfer 8. Het begint steeds lastiger te worden om te ontkennen dat ik een leesbrilletje nodig heb. Nog een keer bellen, tien minuten later heb ik wifi. De dag is ondertussen wel bijna verstreken. Morgen dan maar de klusjes doen die ik voor vandaag had gepland.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.