Hudson Atlantic Road

Vijf uur, stervenskoud, jas aan, eten en inpakken. De wind is stormachtig, ga er recht tegenin. De trail is bochtig en heuvelachtig, ik vorder langzaam. Een verkeerde afslag, een paar mijl om, doet de voortgang ook geen goed.

image

Hudson Atlantic Road.

In de middag eindelijk bij Sage Creek Camp, het kamp waar de mormonen met regelmaat gebruik van maken. Uitrusten, water bijvullen, koffie zetten en noedels eten. Vandaag geen geluk met eten bij de mormonen.

image

Sage Creek, water bijvullen.

Door de stormachtige wind voelt het niet overdreven warm, t-shirt, nauwelijks zweten. Tegen vier uur weer op weg, wil nog een paar mijl afleggen. Het heuvel op, heuvel af, naarmate de dag vordert vermoeien de benen en worden de klimmetjes steeds lastiger. De tegenwind maakt het ook niet makkelijker.

image

Desert.

Acht uur, een vlak stuk gras, het is genoeg voor vandaag. Ondanks de storm staat de tent als een huis. Buiten is het al uren zo fris dat de jas aanmoet, binnen is het aangenamer. Beetje eten en drinken in de tent. De hele dag gelopen en toch nog geen 15 mijl afgelegd, hopelijk is de wind gaan liggen morgen, ik moet nog minstens twaalf mijl tot aan Atlantic City.

Android op de Samsung Gio crasht. Geen wekker. Morgen maar zien of het weer wil werken, anders de simkaart in de iphone.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.