Geen haast

De grote afstand tussen plaatsen waar water en proviand gevonden kan worden ligt achter me. Voorlopig liggen de plaatsen 15 tot 20 mijl uit elkaar. De druk om per dag grote afstanden af te leggen valt van me af, water en eten genoeg, de volgende plaats, Montpelier al dichtbij. Geen noodzaak vroeg te vertrekken, lekker ontbijten, tegen tienen onderweg.

image

image

Highway 30, door de bergen

De route, highway 30, gaat door de bergen en de Bear River is altijd dichtbij. Het levert mooie vergezichten op. Na de eindeloze hoogvlakte in Wyoming, nu het gevoel echt in de Rocky Mountains te zijn. Vaak rusten, de lange afstanden van de afgelopen dagen zijn voelbaar. Om twee uur een mooie plek gevonden om wat langer te blijven, wat aan de blog te werken en te relaxen.

image

image

Bear River, meestal dichtbij...


image

... nooit ver weg.

Dat relaxen ontaard in een mddagdutje. Tegen vijf uur wakker, koppijn, stijve nek, verkeerd gelegen is de conclusie. Geen zin om verder te lopen, dit is een prima plaats om de nacht door te brengen. De rivier is vlakbij, ik haal water en maak een vuur.. Thee en noedels, de hoofdpijn zakt naarmate de avond vordert.

image

Slaapplaats.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.