Een verloren dag

Wakker worden met een hoofdpijn die een migraine aankondigt. Proberen de dag normaal te beginnen, opstaan, koffie, beetje eten. Valt allemaal nog goed ook. Eèn op de honderd keer heb je je vergist en is het gewoon hoofdpijn. Vandaag is een van die andere 99 keer.

Vertrekken van de plek waar ik nu sta wordt vandaag niet, hoeft ook niet, eten genoeg, aan een stroompje, dat scheelt. Proberen of rust helpt. Om tien uur slaap ik weer, wil dan ook allang niets anders meer. Het is net te warm, ook in de schaduw, het licht te fel en de geur van eten doet m’n maag geen goed. Halverwege de middag is duidelijk dat rust me meerdere dagen gaat kosten om te herstellen. Ik neem een pil. Het zijn wonderdingen, in vier uur tijd is de hoofdpijn verdwenen maar de rest van de avond bevind ik me in een wezenloze, lethargische toestand.

Migraine, alweer, de derde keer in twee weken.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.