Een dagje Pendleton

Vroeg op, veel te weinig geslapen. Ontbijten in the Saddle, Randy, de eigenaar, herkent en begroet me. Goed, stevig ontbijt, eieren, aardappelen, ham en brood, met heel veel koffie.

Ander motel zoeken, met wifi, aan de overkant is ook een motel, stuk duurder, even overweeg ik een zoektocht naar iets anders, besluit dan toch maar daar in te checken, geeft me in ieder geval de gehele dag om dingen te doen.

Route naar The Dalles uitstippelen, kost een paar uur, veel uitzoekwerk op internet. Ergens op tweederde moet een rivier overgestoken worden, de kaarten tonen geen brug, een omweg kost dagen, ik zie het wel als ik daar ben.

Pendleton in, inkopen, warme trui gekocht voor koude nachten, nieuwe sokken en meer van dat soort spul. Genoeg eten om minstens halverwege The Dalles te komen, bij de volgende stad min of meer op de trail route.

Regenachtige dag, niet koud maar geen toeristenweer. Terug naar het motel, inkopen droppen en eten, alweer in the Saddle. Moet me nog haasten om op tijd in het motel terug te zijn om het laatste debat tussen Obama en Romney te volgen.

Buitenlandse politiek. Obama lijkt sterker in het debat, de polls na het debat bevestigen dat. Het blijft een spannende race tussen beide presidentskandidaten. Eens zien wat de kranten morgen schrijven.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.