Echo

Havermout als ontbijt, neem direct twee porties. Wachten tot het ophoudt met regenen. Halftien onderweg.

image

Heuvelachtig richting Echo

Het landschap is ongewijzigd mooi, de weg stijgt en daalt, volgt kronkelend de rivier. Dertien mijl naar Echo, een klein plaatsje op de route. Het loopt vrij makkelijk vandaag, dat wil van dag tot dag nog wel verschillen. Ik mik op drie uur in Echo, het wordt halfvier. Onderweg een fles drinken vergeten in te pakken, zou me in de hitte van afgelopen zomer niet zijn gebeurd.

image

Mooi maar regenachtig

image

Rotswanden

Echo is een plaatsje met 650 inwoners, ik had een winkel verwacht, of een benzinestation. Geen van beide, drie mijl verderop ligt een grotere plaats direct aan de snelweg. Er is een restaurantje, even goed eten en water bijvullen, ik kan er nog wat mueslirepen kopen. Eten genoeg voor de volgende vijftig mijl richting Arlington.

Gisteren vergeten een krant te kopen, in het restaurant liggen wat regionale titels. Een verslag van het debat, geen voorspellingen over het effect daarvan op de verkiezingsuitslag. Nog twee weken tot 6 november, Obama en Romney hebben nog veel te winnen in de swingstates. De krant meldt verder dat de eerste sneeuw is gevallen in de Blue Mountains. Sneeuw in oktober is vroeg. Deze sneeuwval heb ik net ontweken, nog een bergketen te gaan, even voor Oregon City, de Cascades, daar zal over een week of drie wel sneeuw liggen.

image

Sneeuw in de Blues

Bijna donker, een paar mijl na Echo, vind ik een overnachtingsplaats, niets bijzonders maar blij dat de tent staat.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Echo

Comments are closed.