Easy going

Onweer, donder en bliksem, trok over vannacht, een paar spetters regen, wakker werd ik er van, niet nat. Opstaan wil maar niet lukken, ik zie de klok van zes, dommel verder tot zeven, slaap weer in en ontwaak tegen tienen. Het plan Lava Hot Springs vandaag te bereiken laat ik varen, rustig aan het grootste deel afleggen en morgenvroeg arriveren.

image

Een verlaten boerderij

Er is een gravelroad die grotendeels parallel loopt met de US 30, iets om, maar voor de verandering heb ik dat er voor over. Een stuk rustiger, meer aanspraak ook. De weg komt na een mijl of acht weer samen met de US 30. Toch lekker even uit de drukte te zijn geweest. Nog zeven mijl tot de stad langs de snelweg.

image

Verder langs de US 30

Vlakbij Fish Creek Summit is een rustplaats, bomen, gras, ik val er prompt een paar uur in slaap. Even overweeg ik hier de nacht door te brengen maar de rustplaats blijkt viezer dan ik eerder had geconstateerd. Even verderop dan toch een plek voor de nacht gevonden, 6 km van Lava Hot Springs, een helling, stro, mooi uitzicht op de berg tegenover me. De helling misschien iets te schuin, ik glij wat naar beneden in de slaapzak. Het beste er maar van maken, ik zie wel waar ik morgen wakker word.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.