Dufur

Behoorlijk lang geslapen, hoofdpijn maar in een goed humeur. Goed ontbijten (havermout, mueslireep en koffie) en inpakken. Dat inpakken kost iedere keer meer tijd dan ik inschat, vandaag eens geklokt, vanaf het moment dat ik besluit te gaan vertrekken tot het moment dat de rugzak om de schouders hangt, op een paar minuten na een uur.

Ook vandaag is het t-shirt weer, zelfs nog warmer dan gisteren, de resterende zes mijl naar Dufur gaan soepel. Een klein, leuk plaatsje met wat horeca. Ik eet in een klein koffiehuisje, warme sandwiches met salade, root beer en koffie. De hoofdpijn is ondertussen mooi afgezakt. Er is wifi, even skypen, blog een beetje bijwerken, ik loop achter, mail checken en de weersvoorspellingen verversen. Het is zondag, vanaf woensdag wordt het koud, nachtvorst.

image

Waterrad

De wintertijd is dit weekend ingegaan, een uur eerder donker, een uur eerder ophouden met lopen, eens zien of ik ook een uur eerder kan beginnen. Tien mijl voor de volgende plaats, Tygh Valley, staat de tent, langs de kant van de weg, tussen wat bomen, met uitzicht op mount Hood.

image

Mount Hood

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.