Druk met niets doen in Kearny

Moteldag, klusjesdag. Wassen, het is over de dertig graden en de kleren willen maar niet drogen. Eindelijk de tent met duct tape geplakt, eerst een kant, kijken of het echt verschil maakt. Waterfilter gerepareerd, superglue en duct tape. Touw en duct tape en de meeste reparaties zijn uit te voeren. Overigens is die superglue niet zo goed als de naam doet vermoeden, heb de linkerschoen opnieuw moeten lijmen. Drinkflessen schoongemaakt, daarin leefde een schimmelcultuur waarop een petrischaal jaloers zou worden.

Boodschappen, de hoofdstraat van Kearney heeft de uitstraling van een grote stad, er wonen 30.787 mensen, in Hoogezand, het dorp waar mijn thuis is, wonen er meer. Niet overdreven, zeker tien hotels / motels, vrijwel alle fastfoodketens vertegenwoordigd, verscheidene grote supermarkten en heel veel eetgelegenheden. Ik zie ‘t in Hoogezand nog niet van de grond komen.

image

image

Verder wat gemaild met mensen die ik in amerika heb leren kennen, begint al een heel lijstje te worden. Was nog van plan een museum (great archway) te bezoeken maar dacht daar vanavond pas weer aan, andere keer dan maar. Morgen op weg naar North Platte, heb er wel weer zin in.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.