Capri motel, Fairbury

Toch nog een dag extra rust nodig om voldoende te herstellen, geen twintig meer lijkt het lichaam te willen zeggen. Een collega reageerde nog op de voorgaande post, ook niet te beroerd om de wandelschoenen aan te trekken, dat het wellicht scheenbeenvlies ontsteking of een aanzet daartoe zou kunnen zijn en adviseerde de veters niet te vast te maken. Als het vast kan, dan moet het vast en liefst zo strak mogelijk, zit in m’n aard, heb de veters nu losjes gestrikt.

Strikt genomen is het trouwens een ex-collega, wanneer is dat omslagpunt bereikt? In ieder geval niet op het moment dat je de deur van het bedrijf voor de laatste keer achter je dichtdoet. Heb nu ook geen andere werkkring, zal ook een rol spelen.

Er is niet veel te doen hier, plan wat routes in het voren, werk de blogs van afgelopen weken bij (de foto-upload doet het weer), lees wat, praat wat met het personeel en herstel.

Wel aardig is de verwelkomingsfolder in de kamer, waarin naast informatie over kantoortijden en wake-up calls wordt verzocht de handoeken niet te gebruiken voor het schoonmaken van auto’s, schoenen en wapens.

image

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Capri motel, Fairbury

Comments are closed.