Boise

Boise is een mooie en grote stad, dat had ik gisteren al ervaren. Na het ontbijt de winterkleren ophalen bij het postkantoor, een wandelingetje van ruim een uur. Het is dertig graden overdag, de nachten worden kouder, een hoge bergketen doemt binnenkort op aan de horizon, ik ga de winterkleren komende maand nodig hebben.

In Boise ligt het Idaho Anne Frank Human Rights park, ik verblijf er een poosje, lees er tekstfragmenten van Anne Frank, Ghandi, King, Rosa Parker en vele anderen. Word je wel een beetje stil van.

Op de weg terug naar het motel ontmoet ik Emil Hutton, hij heeft een outdoorshop en mijn tent kan niet zo goed tegen regen. Ik kom met een paar sokken en het verhaal hoe hij zijn duitse vrouw heeft ontmoet een uurtje later weer uit de winkel, op de tent bezin ik me nog even, er zijn meer outdoorshops in Boise.

Bij de Dollar Tree, alle artikelen kosten 1 dollar, koop ik wat spullen om de schoenen te repareren. Ook zonder rugzak lopen de schoenen beroerd. Terug in het motel is het grootste deel van de dag alweer voorbij. Route tot de eerst volgende motel stop uitzoeken en de aan de slag met de schoenen. Met de flarden autoband die ik enige tijd geleden heb verzameld, is hak en zool heel behoorlijk te herstellen, de Hanwag schoenen lopen nu op GoodYear zolen, hopelijk houdt de lijm het.

Route en reparatie, het is al laat op de avond voordat die klusjes zijn afgerond. Mailen met de mensen die ik de afgelopen tijd heb ontmoet schiet er helaas bij in. Een andere keer dan maar.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.