Aftellen

Pas laat wakker, zeker tien uur geslapen, snel ontbijten en de resterende afstand naar Sandy afleggen, ver is het meer. De omgeving blijft bosrijk tot vlak voor het stadje. Koffie, eten, skypen en blog bijwerken, een paar uur later weer onderweg naar het volgende dorpje, Eagle Creek.

Het is een bijna droge dag, af en toe een spat regen, de vanochtend nat aangetrokken kleren drogen mooi. De route naar het dorp is wederom mooi, heuvels, bos en stroompjes. De weg lastig te bewandelen, geen vluchtstrook en druk, de berm steil omlaag, door regen zacht geworden. Een plek voor de nacht vinden wordt een steeds grotere opgave, vanaf drie uur aan het uitkijken duurt het tot in Eagle Creek, halfvijf, voordat ik een geschikte plaats vind.

Voor het eerst staat Oregon City op de borden. Nog 16 mijl via de kortst mogelijke route. De trail dipt naar het zuiden, richting Estacada en gaat vandaar NW richting Oregon City, een omweg van zo’n tien mijl. Nog een paar dagen dan zit de reis er op. Het ergste wat me nu nog kan overkomen is een welkomstcomitĂ©.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Aftellen

Comments are closed.