9 to 5

Wakker worden, vlakbij de highway, het is al druk, acht uur ontbijten, spullen inpakken, negen uur aan de wandel. Het belooft een warme dag te worden.

Nog vijf mijl tot de plaats Buhl, korte pauze onderweg, elf uur in Buhl. Een sandwich en koffie bij de Subway. Boodschappen bij de supermarkt, apparatuur opladen bij een benzinepomp. Bij de meeste benzinepomps zijn stopcontacten buiten. Ik drink er ook nog een koffie.

image

Lama's als hobby

In Buhl op zoek naar wifi, vind er een bij een restaurant. Geen probleem dat ik hun wifi gebruik zonder wat te bestellen. Ik vraag altijd even. Laatste weerberichten downloaden, wat mailen, helaas geen response op skype.

Al met al toch een paar uur in Buhl doorgebracht. Rest van de middag rustig doorlopen. De schoenen moeten dringend gerepareerd worden, neuzen kapot, hakken schuin weggesleten.

image

De tent staat (een beetje schuin)

Vijf uur, een mooie plaats, ik ben dan allang niet meer langs de highway aan het lopen, klein stroompje, schaduw, het is genoeg voor vandaag.

‘s Avonds kampvuur, eten, koffie en thee, halftien, te moe om nog te schrijven, te donker om nog iets anders te doen, is het bedtijd.

image

Uitzicht

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.